All about men's skincare

  • Geplaatst op
  • Door Joeri V
  • 0
All about men's skincare

De laatste tijd zitten we veel te denken over mannen en skincare. We ontvangen veel vrouwen, maar weten eigenlijk niet zo goed waar de mannen hulp bij nodig hebben. Daarom heb ik even rondgevraagd aan mijn mannelijke vrienden en familieleden welke vragen ze eventueel hebben over de verzorging van hun huid.

Ik ben natuurlijk zelf geen doorsnee man en zit al jaren met veel passie in dit onderwerp dus voor mij persoonlijk is het allemaal kristalhelder maar voor Jan Modaal niet, zo blijkt. In deze nieuwsbrief een selectie met de meest voorkomende vragen en daarop mijn antwoord. 
 
  • Wat kan ik best beste doen om scheerirritatie te voorkomen?
Na het scheren een verzorgende crème aanbrengen in plaats van after-shave. Vaak zit in after-shave veel alcohol. Dat irriteert soms nog meer. Veel mannen ervaren dan een branderig gevoel. 
 
  • Hoe kan ik mijn poriën clean houden en die zwarte puntjes verminderen?
Reinig je gezicht elke dag. Met name 's avonds want verstopte poriën ontstaan onder andere door opgehoopt vuil. Dus als je het vuil dagelijks weghaalt heb je minder kans op verstopte poriën en mee-eters. 
 
  • Ik zie er vermoeid uit en ik heb wallen. Wat kan ik er aan doen?
Een speciaal product dat tegen wallen werkt rond je oogcontour gebruiken. Gezichtscrèmes zijn gemaakt voor je gezicht en doen dus niets tegen issues die alleen rond ogen voorkomen. 
 
  • Hoe voorkom ik ingegroeide (baard)haren?
Door regelmatig te peelen of scrubben. Je helpt hiermee je baardhaar om tijdens het groeien makkelijk door je poriën heen te komen zodat hij naar buiten groeit en niet naar binnen. 
 

Verder in deze blog onze top favorieten van EmerginC waar je mannen heel blij mee maakt. EmerginC is een unisex merk. Zo heel anders is de mannenhuid trouwens niet ten opzichte van de vrouwenhuid. Vandaar dat hij zo vaak met zijn vingers in het potje van de vriendin/vrouw zit... 
 
Thanks,
Joeri 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.