Scientific Organics

  • Posted on
  • By Joeri V
  • 0
Scientific Organics

Defined in nature, refined by science 


Alle producten in de scientific organics lijn bestaan uit bijna 100% natuurlijke grondstoffen waarvan minstens 70% uit biologische teelt afkomstig is. Deze lijn is uiteraard vrij van synthetische chemicaliën die op termijn de natuurlijke balans van je huid verstoren bij langdurig gebruik. Verder ook geen synthetische kleurstoffen, sulfaten, PEG's, parfum of andere troep die je huid alleen maar vervuilen en verder weinig toegevoegde waarde hebben voor de huid zelf.

Het is met name de marketing die verlangt dat er allerlei onnodige toevoegingen gedaan worden aan skincare om er zo voor te zorgen dat er zoveel mogelijk van verkocht wordt. En vaak om de verkeerde redenen. Koop geen crème omdat die er gezellig baby blauw uitziet. Dat is onnatuurlijk en vervuilt dus je huid met, in dit geval, synthetische kleurstoffen. 

Door deze toevoegingen ontstaan huidproblemen zoals (adult) acne, rosacea, eczeem en (the worst!) vroegtijdige veroudering. So keep it as clean as possible maar uiteraard wel effectief. De producten van Scientific Organics bevatten diverse high-tech, maar toch 100% natuurlijke, ingrediënten die huid-verbeterend zijn en wetenschappelijk zijn onderzocht op hun werking. Resultaat boven alles natuurlijk bij Red Carpet Queen Store.


Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published