• All products are added to your cart.

Our TEAM

Het team van Red Carpet Queen!

 

Sascha

SASCHA is onze spa manager en geeft leiding aan ons team van schoonheidsspecialisten. Met meer dan 10 jaar ervaring kent zij alle kneepjes van het vak en zorgt ze er voor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt bij Red Carpet Queen. Verder heeft zijn een grote interesse en kennis over natuurlijke cosmetica en een veganistisch voedingspatroon. 

Michelle

MICHELLE is naast een ervaren schoonheidsspecialiste ook makeup artist en set dresser. Een echte creatieve duizendpoot waarbij je meteen tot rust komt door haar ontspannen uitstraling. Zij vindt het dan ook heerlijk om je na een behandeling een makeup touch-up te geven of je kan een langere 1-op-1 sessie bij haar inplannen. 

Daisy

DAISY is een getalenteerde schoonheidsspecialiste met magische handjes. Haar specialiteit is dan ook krachtige bindweefselmassages. In haar vrije tijd is ze ook een sportfanaat en geeft ze zelfs personal training. Dus ook met vragen over fitness kan je bij haar terecht. 

Jinte

JINTE is een perfectioniste! Ze gaat tot het gaatje om elke porie te checken en leeg te maken, of om een minuscuul wenkbrauwhaartje te trimmen zodat je de perfecte wenkbrauwen krijgt. Het geven van uitgebreide facials zijn favoriet bij haar! 

Isabelle

ISABELLE is de jongste van ons team en doet, naast een part-time baan bij Red Carpet Queen, de vervolgopleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste met als uiteindelijke doel de hbo-studie huidtherapie. Ze is zeer technisch onderlegd en heeft daarnaast een passie voor wenkbrauwen. 

Ashna

ASHNA is de nagelstyliste en (medisch) pedicure bij Red Carpet Queen. Ze is CND ambassador en past al haar kennis en know-how toe om er voor te zorgen dat je gezonde en knappe nagels hebt op handen en voeten.