The perfect base

 • Geplaatst op
 • Door Joeri V.
 • 0
The perfect base

Een perfect egale huid. Wie droomt er niet van?! Helaas is het niet voor ons allemaal weggelegd. Zelfs met het strakke skincare regime dat ik zelf voer, blijf ik af en toe ontstekingen krijgen met bijbehorende langdurige hyperpigmentatie op die plekjes. Echt geheel flawless voel ik mij dus nooit, tenzij... ik het uit een potje haal! Hoe makkelijk is dat?!

Met de producten INIKA Organic lukt dat namelijk heel goed. Dit make-upmerk is geheel 'clean' en dus vrij van typische cosmetica-ingrediënten die ik tegenwoordig liever vermijd, omdat ze op lange termijn een negatief effect op de huid kunnen hebben. Denk hierbij aan minerale olie, siliconen en synthetische geur- en kleurstoffen. Dat zit in dit merk allemaal niet in en ze evenaren de effecten van conventionele (pertro-chemische) make-upmerken. 

Mijn 3 stappen voor een natuurlijke en long lasting flawless skin met de producten van INIKA Organic  zijn...
 1. Primer
  Natuurlijke foundations bevatten alleen natuurlijke, minerale pigmenten. Die kunnen droger aanvoelen dat de synthetische versie. Om die reden adviseer ik altijd een primer te gebruiken voor je de foundation aanbrengt. De Pure Perfection Primer is geschikt voor de normale tot droge huid en de Matte Perfection Primer is geschikt voor de normale tot vette huid. Breng een paar pompjes aan op je gezicht en verdeel met je handen of met een penseel. 
 2. Foundation
  Meteen na de primer breng ik de Liquid Foundation met hyaluronzuur aan. Ik meng 2 kleuren (Porcelain en Nude) en verdeel dit over mijn handpalmen. Dan breng ik het ook met mijn handen aan, net alsof ik dagcrème aanbreng. Dus lekker stevig masseren en zorgen dat de foundation dus niet OP je huid ligt, maar er goed ingetrokken is, waardoor je een supernatuurlijke finish krijg. Jaja, I woke up like this... 
 3. Powder
  Omdat ik wil dat dit de hele dag blijft zitten zonder dat ik het moet bijwerken of er nog naar om moet kijken, breng ik daarna een minimale hoeveelheid Mineral Mattifying Powder aan met de Setting Brush. Naast fixeren zorgt de poeder ook dat overtollig talg geabsorbeerd wordt. Ik blend dit heel goed met de foundation zodat er zeker geen powdered look ontstaat cause that not a good look. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.