Hoe radiofrequentie je huid verstrakt

 • Posted on
 • By Joeri V.
 • 0
Hoe radiofrequentie je huid verstrakt

TIGHT SKIN / Directe én lange termijn verstrakking van de huid met radiofrequentie (RF) van TriPollar.

RF verwarmt op een gecontroleerde manier je dermis (*), waardoor directe verstrakking van je bestaande collageenvezels plaatsvindt (ze trekken 'samen').
Daarnaast worden door de verhoogde temperatuur je fibroblasten (*) gestimuleerd om meer collageen en elastine te produceren, en dat zorgt voor het lange termijn effect. 

(*) Dermis: de huidlaag direct onder de bovenste huidlaag; wordt ook wel lederhuid genoemd. Hierin bevindt zich onder andere bindweefsel, dat de huid zijn stevigheid geeft.
(*) Fibroblasten: cellen die met name collageen aanmaken, maar ook elastine- en andere huidvezels.

Wij gebruiken TriPollar van het EU-gecertificeerde merk Pollogen. Pollogen is een pionier op het gebied van huidverbetering door middel van radiofrequentie. Waarom TriPollar?
 1. Veiligheid en comfort
  De techniek bestaat al 30 jaar dus die is in de loop der jaren helemaal geperfectioneerd en daardoor extreem veilig. Alle kinderziektes zijn er al uit zeg maar, waardoor risico's extreem minimaal zijn. De behandeling is daarnaast ook pijnloos en voelt ontspannen aan. 
 2. Ingebouwde thermometer
  De temperatuur van de huid is heel belangrijk. We willen ongeveer 41 à 42 graden bereiken. Te laag en je hebt geen effect, te hoog en je kan schade aanrichten. Het handstuk van TriPollar meet constant de temperatuur en schakelt automatisch uit als die te hoog wordt en geeft aan als het te laag is. 
 3. Bewezen resultaten
  Er zijn talloze klinische studies verricht met dit apparaat voor huidverbetering, zoals rimpeldiepte, textuur en stevigheid. Uit al die studies blijkt dat TriPollar werkt en meetbare verbetering geeft op alle fronten. 
Je hoeft mij natuurlijk niet te geloven op mijn mooie ogen want je kan de studies allemaal zelf bekijken en interpreteren. Hier enkele links for a nice read :)
 
 
Photo credit: Ottowa Medi Spa
 
 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published