The power of retinol!

  • Geplaatst op
  • Door Joeri V
  • 0
The power of retinol!

Retinol is een echte multi-tasker wat betreft huidverbetering! Iedereen die serieus bezig is met huidverbetering moet dit in zijn skincare-regime opnemen.

Retinol is een vorm van vitamine A. In je lichaam wordt het omgezet in vitamine A-zuur en versnelt het de celdeling. Naarmate we ouder worden duurt onze celdeling langer. Ons lichaam wil eigenlijk steeds minder doen en doet er ook langer over. Door ingrediënten als retinol te gebruiken pushen we ons lichaam om huidcellen sneller te delen waardoor er meer jonge cellen naar de oppervlakte van je huid komen. Daardoor ga je huid er beter uitzien. Met name lijntjes en rimpeltjes verminderen of worden minder diep, de kleur van je huid wordt egaler en we hebben ook mooie verbeteringen gezien bij hormonale acne en (acné-)littekens.

Van retinol is ook bewezen dat het kan helpen bij het voorkomen van bepaalde vormen van huidkanker.

Het is wel belangrijk dat je een goede SPF draagt als je retinol gebruikt. Indirect wordt je huid gevoeliger voor zonlicht waardoor er eventueel ongewenste pigmentatie kan ontstaan als je onbeschermd in de zon zou gaan zitten. 

We verkopen al jaren producten met daarin retinol. Nu introduceren we een nieuwe behandeling, The PRO Retinol Facial van Dr Dennis Gross, met je raadt het al, retinol! Hij heet PRO omdat er ook een PRO dosering inzit: gemiddeld 30 keer sterker dan een dosering in producten voor thuisgebruik. Je kan dan ook een intense boost verwachten waardoor het de perfecte behandeling is om het nieuwe jaar mee te beginnen. Naast de facial hebben we ook met de Retinol Peel een kuur van 4 + 1 gratis. In deze verkorte versie wordt enkel de Retinol Peel aangebracht in combinatie met de Alpha Beta Peel. De interval tussen de peels is 2 weken. 

De Ferulic + Retinol lijn van Dr Dennis Gross voor thuisgebruik zal de werking van de peel maximaliseren en bijwerkingen zoveel mogelijk minimaliseren. In het ideale geval gebruik je de lijn al voorafgaand aan de eerste peel waardoor je minder last zult hebben van schilfering of vervelling.

De peel is minder geschikt voor mensen met een extreem gevoelige huid of rosacea. Daar hebben we weer andere effectieve behandelingen en producten voor. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.