• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Facials

Onze huidverbeterende facials zijn op basis van bewezen technologieën en hoge doseringen werkstoffen, al dan niet in combinatie met apparatuur. Ons aanbod is een combinatie van kortere treatments met direct effect tot uitgebreidere facials.

Kies na de gratis intake samen met je specialiste de behandeling die het beste aansluit bij de behoeftes van jouw huid én die ook past binnen je budget.

Bel nu 020 6 140 140 om een afspraak te maken! 

 

The Glowbuster® Facial MEEST GEBOEKT
50 min. €99

Instant glow voor alle huidtypes en met name de vale en vermoeide huid die behoefte heeft aan een intense boost. Tijdens deze oxygen inducing facial maken we gebruik van de gepatenteerde OxyGeneo technologie dat er voor zorgt dat je eigen lichaam via het bloed meer zuurstof afgeeft in je huid, een milde microdermabrasie en tegelijkertijd werkstoffen diep in je huid transporteert. Onzuiverheden worden verwijderd en we sluiten de behandeling af met een heerlijk masker en een ontspannende nek- en schoudermassage. Our new best-seller!   

Bel voor afspraak 

 

The Tightqueen® Facial MEEST GEBOEKT
50 min. €99

Tijdens deze instant firming facial maken we gebruik van de gepatenteerde TriPollar technologie die door middel van radiofrequentie je huid direct verstrakt. Bestaand collageen wordt geherstructureerd door de warmte die ontstaat in je huid. Het voelt als een heerlijk warme massage. Voorafgaand wordt een fruitzuurpeeling uitgevoerd en worden kort onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een ontspannende nek- en schoudermassage. Kies deze behandeling als je vindt dat je huid slapper begint te worden of je de contouren van je gezicht wilt verbeteren. 

Bel voor afspraak 

 

The Queen of Clean
40 min. €59

Onze beauty queens zijn expert in het grondig reinigen van je huid en daar draait het om in deze behandeling. Een no-nonsense treatment als je op zoek bent naar een oppepper maar geen uren te besteden hebt. Na de oppervlaktereiniging volgt er een peel op basis van enzymen of fruitzuren om alle dode en doffe huidcellen te verwijderen gevolgd door de dieptereiniging. We brengen een op jouw huid afgestemd masker aan en geven je een heerlijke nek- en schoudermassage. We sluiten af met de passende verzorging en bijbehorend productadvies voor thuis. 

Bel voor afspraak 

 

The Retinol Peel
30 min. €69

We looooove retinol! And so does Dr Dennis Gross... Zijn professionele retinol peeling bestaat uit 3 stappen. Als eerste starten we met een lichte variant van zijn befaamde Alpha Beta Peel om de oppervlakkige dode huidcellen weg te halen en de weg vrij te maken voor de retinol. Stap 2 is het aanbrengen van een hoge dosis retinol gevolgd door stap 3, een gel op basis van hyaluronzuur, die helpt de retinol naar de diepere huidlagen te brengen. Retinol is een bewezen werkstof die de celdeling versnelt waardoor fijne lijntjes vervagen, poriën fijner lijken en een teveel aan pigment wordt afgebroken. Ook een must voor mensen met roodheid en bepaalde vormen van hormonale acne. Kortom, een gedegen all-rounder die niet mag ontbreken in ieders beauty regime...  

Bel voor afspraak 

 

Peel to Perfection®
50 min. €79

Met deze behandeling leveren we echt maatwerk om heel gericht verschillende problemen aan te pakken. We hebben 4 verschillende peels die huidveroudering, pigment, acne of roodheid aanpakken, en elke peel komt in 2 verschillende sterktes waardoor er voor iedere huidkleur een veilige peeling is. Voor een optimaal resultaat horen bij deze behandeling producten voor thuisgebruik. Zo voorkomen we onprettige nevenwerkingen en bereiken we sneller het gewenste resultaat. Hou rekening met eventueel minimale vervelling.

Bel voor afspraak 

 

The Queen of Green
50 min. €79

We worden steeds groener bij Red Carpet Queen. Esse Probiotic Skincare is een zeer bijzonder merk uit Zuid-Afrika op basis van pre- en probiotica en Afrikaanse plantenextracten. Esse is 100% natuurlijk, biologisch gecertificeerd, vegan, FairTrade, niet getest op dieren en CO2-neutraal. We stemmen de gebruikte producten af op de behoefte van jouw huid, eventueel aangevuld met een passende zeer hoog geconcentreerde booster (€15) die je huid supercharged.  

Bel voor afspraak 

 

BLT Facial MEEST GEBOEKT
50 min. €89

In deze all-time classic staat BLT voor Brighten, Lighten & Tighten. Dat bereiken we door onze bindweefselmassage te combineren met een hoge dosering vitamine C. Vitamine C is de bekendste en meest all-round antioxidant die de natuur ons gegeven heeft. Je huid voelt gelift en ziet er na de behandeling stralend uit doordat het onderliggende bindweefsel steviger wordt en afvalstoffen afgedreven worden. Perfecte keuze voor tijdens de change-of-season of naar aanleiding van een special event omdat de behandeling geen downtime kent.   

Bel voor afspraak